Vill du ha hemstädning i Upplands Väsby?

Behöver du skaffa hemstädning i Upplands Väsby? Är man en barnfamilj, eller ett par, singel eller äldre som behöver en städfirma som kommer och städar ens hem, är det viktigt att få tag i en pålitlig städfirma. Man öppnar ju sitt hem för någon som man oftast inte känner när man anlitar en städfirma. Av den anledningen är det ju viktigt att de människorna som kommer hem till en och städar varje vecka, eller varje månad, är pålitliga och ordentliga människor. Ingen vill få inbrott eller sina hemligheter (om man har sådana) spridda till okända människor. Så vad är viktigt när man letar efter en städfirma som man kan anlita? Här kommer vi med några tips på vad man bör se upp med och tänka på innan man bestämmer sig.

  • Sekretess

De saker som man har, vill man säkert skydda så långt det går. Innan man bestämmer sig för att anlita en städfirma bör städfirman skriva på ett avtal om att skydda alla de uppgifter som de får när det kommer hem till dig. Skulle något försvinna medan de är hos dig och städar, bör du veta att städfirman hålls ansvarig om något skulle hända. Ofta när det är en medveten städfirma brukar de alltid ha en egen ansvarsförsäkring som täcker något som kan uppstå när de städar hemma hos sina kunder.

  • Noggrannhet

De bör vara noggranna när de städar. Den som har varit med om att det knappt blir städat när de väl städar, vet att man som kund kan bli riktigt besviken när man förväntar sig ett städat hem, och så har städarna knappt städat. Det är trots allt en konst att kunna städa. Se efter damm, och avlägsna det. Ta bort smutsfläckar. Vara noggranna när man dammsugar och moppar golv och ser till att det är städat när de är klara.

  • Redskap

De bör använda effektiva städredskap när de städar, så att inte städningen tar dubbelt så lång tid, när de väl städar. Här handlar det om rätta rengöringsmedel, trasor som är ändamålsenliga, dammsugare, golvmopp och fönsterskrapor om de ska tvätta fönster.

  • Miljövänliga medel

Vi bör alla värna om miljön alltmer. Häller man i starka rengöringsmedel med starka kemikalier, förstör vi våra vattendrag då allt åker ut med avloppet och stannar kvar i naturen i värsta fall. Därför bör alla städfirmor enbart använda sig av miljövänliga rengöringsmedel, såsom grön såpa från Grumme.

  • Servicekänsla

Som kund önskar man att städarna lyssnar på de egna önskemålen. Det är inte roligt att öppna sitt hem för någon som inte lyssnar, eller bryr sig om vad det är som man själv tycker är viktigt.

Här kan du läsa mer om hur du får tag i bra hemstädning i Upplands Väsbygenom att klicka på länken.

 

28 Aug 2019