Vad du tjänar på genom professionell städning

Det uppskruvade tempot som ligger i vår tid skapar problem; trots att det egentligen borde vara det direkt motsatta. Lösningarna som egentligen borde göra att våra dagar blev lite lättare har – i viss mån- istället haft en motsatt effekt. Enkel förklarat genom ett litet tankeexperiment som ser ut som följer: var är det sista du tittar på då du går och lägger dig? Och; vad är det första du titta på då du vaknar? Troligt är att du har med dig din mobil till sängen och att du avslutar din dag med att kolla av dina sociala medier; du kollar instagram, du ser över Twitter och du ta en sista titt på Facebook; bara för att direkt då du vaknar upprepa proceduren och göra detsamma. Trots att du vet att förmodligen ingenting har hänt.

Vart vill vi komma? Jo, att det här beteendet skapar en stress och att det – i kombination med jobb, med träning, med att exempelvis kör barn till olika aktiviteter och att sköta om hemmet; handla, laga mat, städa och så vidare gör att vi har ett så fullspikat schema att vi inte hinner med oss. Något som gör att vi måste ta hjälp och där rut-avdraget verkligen kommit som en räddare i nöden för många. Genom att kunna ta professionell hjälp med exempelvis städning så kan en familj köpa sig den tiden som krävs för hinna med att, så att säga, duka av det fulla bord man dukat upp.

Kan en familj i exempelvis Västerås anlita ett företag för städning av hemmet – ja, då kan man också avvara några timmar till annat. Rut-avdraget innebär – förenklat – att familjen i Västerås kan köpa städning och dra av halva arbetskostnaden på deklarationen och där taket – per person – ligger på 25.000 kronor. Är man då två personer i denna familj i Västerås – ja, då blir taket för Rut-avdraget helt plötsligt 50.000 kronor och den professionella städning man anlitat väldigt mycket billigare. Enkel matematik, men inte helt oproblematisk sett till utbudet av företag som erbjuder just tjänsten städning i Västerås (eller vilken stad det nu än må handla om).

Hitta rätt städning i Västerås

För; det är inte helt lätt att välja rätt företag och då just städning de facto är en företeelse som äger rum i det egna hemmet – ja, då krävs det också att man känner trygghet och förtroende med det företag man anlitar. Vi tänkte av den anledningen visa på några knep kring hur man hittar rätt företag  för städning om man bor i exempelvis Västerås(som är en stad av lämplig storlek).

 Dessa knep kan förhoppningsvis leda till att den städning man köper blir både korrekt utförd och till ett bättre pris. Knep som ser ut enligt följande och där vi säger: ska du ta professionell  hjälp med din städning i Västerås – tänk på detta:

  • Tidigare - och befintliga – kunder: Att ringa och höra sig för kring hur andra personer upplever sin städning i Västerås gör att du kommer att få en bättre bild av hur företaget i fråga jobbar. Vem kan egentligen ge ett bättre betyg än de som själv använder sig av samma tjänst?
  • Priset: en tumregel gällande städning är att du inte anlitar det företag som erbjuder lägst priser. I många fall så handlar det nämligen om rena lockpriser; man vill å dig att köpa städning i Västerås – men man har inga intentioner på att sköta en uppgift man åtagit sig på ett korrekt sätt.
  • Intrycket: magkänsla – baserat på det första intrycket – är en väsentlig del av valet för städning. Kort sagt; känner du förtroende för företaget i Västerås eller känns det fel på något sätt? Låt din mage var – till viss del – domare i frågan.

Läs mer om städning i Västerås på http://www.städningvästerås.nu/

 

12 Jan 2017