Vad är viktigt när du anlitar städfirma?

Det är ju så populärt att anlita hemstädning numera. Med möjlighetern med Rut-avdragen är det möjligt för så gott som alla att anlita en hemstädning, bdåe till dig själv och också om du har äldre släktingar som behöver hemstädning. Att få en städfirma som komemr punktligt när de ska, som städar ordentlgit när de väl är hemma hos dig är av största vikt. Bor du i Solna och vill ha hemstädning i Solna kan vi gå igenom vad som är viktigt att tänka på när du väl anlitar ett städföretag i Solna, eller någon annanstans. De kriterier som vi här tar upp går att applicera var som helst.

1. Pålitlighet

Bland det allra viktigaste är att ett företag är pålitliga. Det handlar ju om städarfe som ska komma hem till en. Man vill ju inte öppna dörren åt vem som helst, och allra minst vill man öppna sin dörr för någon som snattar, eller som man inte kan lita på. Att släppa in någon som ska gå runt bland sina saker och städa, kan vara känsligt. Man visar ju upp sitt hem, och allt det som man har privat i sitt hem. Då gäller det at man kan lita på dem som kommer hem och städar hemma hos en. Därför gäller det att se till attt de är pålitliga dem man anlitar. Detta är en av de viktigaste delarna när man anlitar någon.

2. Noggranna med städningen

Förutom tillilten till dem som komemr hem och städar hos en, är det viktigt att det verkligen blir städat när städaran är på plats. Det är inte rolgit att gå efter en städare och städa upp efter den städaren. Ibland händer det att den som kommer och städar, inte kan städa. Många tror att städa kan alla, men tyvärr är det inte så. Ibland kan det hända att man anställer lite påp måfå, men tar inte reda på om den personen kan städa. Det krävs att man har ögonen med sig, så att städaren ser var det är smutsigt och var det är dammigt. Då gäller det att den personen som städar kan ta hand om smuytsen och dammet.

3. Har F-skatt, ansvarsförsäkring och kollektivavtal

Förutom att vara noggranna och pålitlig gäller det att föreaget tar sitt ansvar både som företag och som arbetsgivare. Det är viktigt att de har ansvarsförsärkring och tar ansvar gentemot kunderna. Och att de har F-skattsedel så att kunderna kan dra av på Rut-avdraget. Ett annat sätt att ta ansvar är att ta hand om sina arbetara och ha kollektivavtal för dem. Läs mer på: https://www.marisasstad.se/hem.html.

22 Nov 2018