Städhjälp att få på Lidingö

Har du en längtan efter städhjälp? Bygger dammråttorna bon i golvets alla skrymslen och vrår? Kanske är det så illa att de dansar på bordet så fort du stänger dörren? Är det övermäktigt?

Hur skulle det vara att komma hem till ett nystädat hem så ofta du vill? Bor du på Lidingö finns det kunskap och professionell hjälp att få för överkomliga priser. Visst vore det alldeles förträffligt om du kunde få hjälp med städningen precis när det passar dig? Bara avtala tid, se till att prylar och pinaler är upplockade från golvet och att inga sockar hänger i lampkronan och dinglar. Det kan knappast bli enklare. Rena fönster och golv innan klockan tolv. Ordning och reda med hemmet nystädat på fredag. Låter som en fin melodi, en härlig känsla att vila i.

Golvmoppar och dammsugare

Även om du bor i en storstad är det inte alltid bostäderna är anpassade för stora och otympliga maskiner. En dammsugare och golvmoppar tar upp mycket plats. Vanligtvis är det en hel garderobsdel som behöver inredas för att få plats med alla städverktyg.

Förutom moppar behövs det skurmedel, rengöringsmedel, diskmedel, tvättmedel, trasor och handdukar. Kort sagt är det en förfärlig massa medel vi förvarar i vårt hem. Det är inte en dum idé att anställa någon som tar med sig allt det här och kommer hem till en och gör rent hus lite då och då. Har du aldrig tidigare funderat på saken kan det vara ett bra läge att göra det här och nu. Läs mer om hemstädning på denna sida: städninglidingö.nu/

19 Apr 2021