Prisvärd städning i Göteborg

Det finns all anledning att se över sitt val gällande städning om man bor i en större stad som Göteborg och detta är något vi uppmanar till av en anledning: det kan finnas billigare städning på annat håll. Oavsett om man är privatperson eller driver ett företag och behöver hjälp med exempelvis kontorsstädning.

Det finns nämligen ett väldigt stort utbud bland företag inom städning i Göteborg och på samma sätt som fallet är i Stockholm så kan man som kund försöka dra nytta av denna konkurrens genom att förhandla. Kort sagt; bor du i Göteborg och har- eller är intresserad av städning i ditt hem eller på din arbetsplats – nöj dig inte med ett bud; ta in flera offerter, ställ dessa mot varandra och välj den lösning som bäst passar din budget.

Denna uppmaning kommer dock med en liten brasklapp och denna ser ut enligt följande. Kvalitet på städning i första hand – priset i andra. Det finns nämligen ett tydligt samband mellan ett väldigt lågt pris och vad man får för sina pengar – av naturliga skäl.

Hitta rätt städföretag

Märk väl här – det finns även företag som kan erbjuda städning i Göteborg till billiga priser och leverera god kvalitet; men en liten tumregel är ändå att man håller sig till de företag vars priser inte sträcker sig för mycket åt det ena (lägre) eller andra (högre) hållet. Förhandla gärna och sök efter billiga priser – men håll det inom en rimlig nivå och betala vare sig för lite eller för mycket pengar för din städning.

Med detta sagt så tänkte vi ge ytterligare ett tips kring hur du ska agera vid val av städfirma och för att säkerställa kvalitet hos en sådan. Här finns två stycken nyckelord att följa som ser ut enligt följande punkter:

  • Referenser: har företaget vana av städning och i så fall – hos vem? Detta är en bra fråga att ställa både som företagare och som privatperson och där man som avslutning även ber om nummer till de kunder som städfirman har. Att ringa några referenser ger alltid en bra bild av vilket typ av företag det handlar om och ger dig en större chans att träffa rätt direkt.
  • Vem städar? Detta är avgörande framförallt för privatpersoner som vill ha professionell städning i sitt eget hem. Trygghet är A och O och det innebär att man måste se till att en och samma städare dyker upp vid varje tillfälle. Det här brukar vara någots om städföretag kan ordna och det är definitivt något som du ska efterfråga – det handlar trots allt om ditt eget hem.
4 Oct 2016