När du behöver hemstädning i Bromma

Är det svårt att få tiden att räcka till? Det är många krav på dagens föräldrar. Det räcker inte bara med att vara en god mamma och pappa. Man ska ju arbeta för uppehället, samtidigt som man ska ha tiden att vara en god förälder, plus att man ska vårda relationen till varandra, som vuxna. Helst ska man även ha tid för att träna, göra mat från grunden, baka, sylta, safta och se till att hinna gå till frisören och samtidigt helst ha ett väl städat hem – hur ska någon hinna allt det där? Ingen. Så vill man ha allt måste man börja prioritera, så att man hinner med det som är viktigast.

Som tur är så måste man inte hinna med allt det där. Det går att få avlastning. Tänk dig att komma hem en fredag eftermiddag. Du är själv helt slut, och har bara lust att sparka av dig skorna, äta något gott och titta på någon härlig film på Netflix, HBO eller på nätet. Det går att få det där, om du till exempel anlitar en städfirma som tar hand om din hemstädning i Bromma.

Evangelium för trötta småbarnsföräldrar

När du behövs hemstädning i Bromma

Det är alldeles tillräckligt om man bara orkar arbeta, och på fritiden vara en god förälder. Man måste inte orka med allt. Som tur är, ingår hemstädning i de möjligheter som man har att dra av kostnaden för hemstädningen på Rut-avdraget. Det gör att du kan sänka kostnaderna avsesvärt, och som mest en tredjedel av kostnaderna och som mest 50.000 kronor per person och per person. Om du då anlitar en hemstädning som kostar 3.000 kronor per månad, så betalar du enbart 2.000 kronor, med Rut-avdraget. För den summan, kan du komma hem en eftermiddag på fredagen och bara njuta av ett väl städat hem. Du slipper dammsuga, golvmoppa, tvätta vitvaror, torka rent i alla rum. Om du vill, kan samma hemstädningsföretag även ta hand om din smutstvätt.

Ha lediga helger – på riktigt

Om du väljer att anlita en städfirma som tar hand om din hemstädning, så kan du få ledigt – på riktigt. Du behöver inte ens känna dåligt samvete över att du inte hinner städa, eller att barnen har smutsigt i sina rum, eller att du har stökigt i din bestickslåda. Eller att du inte hinner ta hand om dina växter, som du skulle önska. Allt det tar en städfirma hand om åt dig och din familj. Istället för att städa kan du ägna all din tid åt barnen; gå på museum, åka pulka i backen, gå på skogspromenad eller bara leka med barnen.

29 Jan 2020