Ibland behövs en städfirma i Nacka

Att få hjälp med städningen är inte bara för de rika längre. Numer är det en tjänst som alla kan njuta av. Bor man i Nacka eller någon annanstans i landet kan man alltid hitta en bra städfirma.

Lena befann sig i en stressig fas i sitt liv. Utbildningen hon gick var inne på sista terminen och tentorna duggade tätt. Samtidigt jobbade hon extra på sjukhuset för att få ekonomin att gå ihop. Hemmet såg ut som ett slagfält och dammråttorna trängdes i alla hörn.

Det började bli svårt att fokusera på pluggandet, och stressen började ge henne huvudvärk och ont i magen. Hur skulle hon orka?

Lägenheten städades av städfirma i Nacka

Allting vände när hon hittade en annons från en städfirma i Nacka. Efter att ha bokat tid med företaget tog hon en funderare på vad hon behövde.

Efter mötet och med facit i handen kunde hon inte förstå varför hon inte bokat in städfirman tidigare. Det blev inte så dyrt som hon fruktat. Rut-avdraget på 50 procent gjorde stor skillnad.

Dagen då städfirman från Nacka hade varit hemma hos henne sprang hon raskt uppför trapporna till lägenheten, ivrig att se resultatet. Doften av rengöringsmedel mötte henne i dörren och längre in såg hon den glänsande diskbänken och de rena golven.

Hon satte sig ner i soffan med datorn och en nybryggd kopp te. Hon lät blicken vila på det nystädade rummet. När läsåret var slut skulle hon behålla städfirman, för den här sköna känslan ville hon aldrig vara utan igen.

5 Oct 2021