Hur städar du ditt badrum?

Hur gör du när du städar ditt badrum? Ligger det en massa smutstvätt på golvet? Då kan det vara svårt att tvätta av golvet ordentligt. Hur ofta rengör du handfatet? Och duschen? Handen på hjärtat, det blir kanske alltför sällan som duschen får sig en omgång med rengöringsmedel. Och när rengjorde du golvbrunnen senast?

Svårt hinna med städningen

Det är svårt att hinna med allt det där VARJE vecka, som man egentligen borde göra. Arbetar man heltid är det svårt att hinna med allt. Sedan efter jobbet ska man ha en meningsfull fritid. Så när ska man hinna städa? Då kan det vara bra att anlita en städfirma som gör jobbet åt en. Med RUT-avdraget får du ner kostnaderna nere. Maximalt 25.000 kronor får du dra av per år och per person. Är ni fler som äger bostaden får var och en dra av för samma tjänst.

Få en rengöring av ditt hem

Om du anlitar en professionell städfirma rengör de ditt kök ordentligt. Då rengör de golven och moppar de dem. De dammar av alla prydnadssaker. Torkar av köksluckor, köksbänkar och diskbänkar och spisen. Då rengör de din dusch, toalett och handfat. Då och då kan de även göra en storstädning åt dig. Då rengör de ALLT från golv till tak. Det kan man få till ett fast pris. Har du extra önskemål kan de tillgodose dem. De kan även städa garage, hobbyrum eller putsa fönster om du behöver det. Flyttar du kan de även flyttstäda åt dig. Då lämnar du nycklarna till dem, som de sedan ger till nästa ägare.

Få fönstren putsade inför våren

Nu på våren när solen börjar leta sig in i våra hem, kan man upptäcka att fönstren behöver rengöras. Då kan du be ditt städföretag göra det. Har man stora och många fönster kan du spara tid genom att låta dem göra jobbet åt dig så du får göra roligare saker. Som att gå ut och njuta av vårsolen.

Har man barn kan anlitad städning underlätta

Speciellt om man har barn finns det roligare saker man kan göra med dem. Under vardagarna kan det finnas många måsten man som förälder är tvungen att göra med sina barn. Då kan det vara stor och bra idé att göra roliga saker tillsammans med dem. Det är relationerna till barnen som är det viktiga, då kanske man inte vill prioritera hemstädning direkt. Barndomen är något som går väldigt fort. Plötsligt är de vuxna och flyttar hemifrån – och man undrar vart tiden försvann. Då kan det vara för sent att göra roliga saker med barnen. Läs mer här om hemstädning i Jönköping: hemstädningjönköping.nu.

9 Mar 2018