Är du i behov av en städfirma i Stockholm?

Det finns i en så stor stad som Stockholm ett väldigt stort urval av verksamma städföretag och det är också något som verkligen visat sig behövas. Det är nämligen i Stockholm som man ser att privatpersoner i störst utsträckning väljer att anlita en städfirma för exempelvis hemstädning och använda sitt rut-avdrag för ändamålet och därtill ska vi även lägga till behovet som finns hos olika företag som exempelvis behöver hjälp med lokalvård, med sin kontorsstädning  eller med städning av de lokaler som man har i sin ägo. Kort sagt: äger man en skicklig och kompetent städfirma i Stockholm så finns det en väldigt stor kundbas att ta del av.

 

Dock – för kunderna så är det inte lika enkelt att göra sitt val. Det vill säga, ett stort urval är inte enbart positivt och detta är något som många bittert fått erfara. Man kanske har anlitat en städfirma för regelbunden städning av sitt hem, man har betalat för bekvämlighet och för att köpa sig mer tid till annat och så har man slutligen upptäckt att det i bästa fall genomförts ett dåligt jobb och i sämsta fall att det försvunnit föremål och olika värdesaker från hemmet. Något som tyvärr inte är ovanligt. Märk väl här – i de flesta fall så är en städfirma ytterst pålitlig och sköter sina åtaganden i Stockholm med bravur; men att det finns sämre företag som inte alls sköter sig kan man inte bortse ifrån.

 

En tidigare nöjd kund ger dig trygghet

 

Hur ska man då som kund kunna undvika detta och hur ska man tänka för att hitta en städfirma som håller hög kvalitet? Ja, tyvärr så finns det inga lösningar som direkt ger trygghet och kvalitet.

 

Men, det finns små tricks som går att använda i sitt val och ett av de bästa vi kan ge handlar om referenser och där man som privatperson (eller företag också för den delen, det finns även sämre städföretag där) måste ta sig tid att exempelvis ringa till olika kunder.

 

Det vill säga, ska du ha hjälp med exempelvis en flyttstädning i Stockholm och har kontakt med en städfirma – glöm då inte att fråga denna om nummer till kunder där man tidigare genomfört ett liknande arbete. Finns det inga sådana så rekommenderar vi att man söker vidare och väljer en annan städfirma istället. Det finns som sagt ett stort urval och just då det kommer till referenser och tidigare – nöjda! – kunder så är det något som man måste efterfråga och aktivt söka efter.

10 Oct 2016