Anlita hemstädning till modest pris

Vill du få hemstädning men till så lågt pris som det är möjligt? Vem vill inte det? De allra flesta kan skriva under på att få hemstädning i Malmö, om det är där du bor, med så hög kvalitet som möjligt till så lågt pris som möjligt. Om du också önskar det, kommer vi här med några tips på hur man kan åstadkomma det. Det är en del saker som inte alla tänker på när det kommer till att anlita hemstädning.

1. Anlita ett nytt hemstädningsföretag

Om du vill vara säker på att få hemstädning till ett ganska billigt pris, kan du passa på att anlita ett städföretag som är ganska nystartat. Ofta passar nykomlingar på marknaden att hålla relativt låga priser för att kunna konkurrera med städbolag som länge har varit på städmarknaden och som kanske dominerar den. I början brukar de flesta företag inte ha så många kunder, och då vill de ofta skaffa sig kunder och se till att göra arbetet noggrannt men till ett lågt pris. Detta för att få goda referenser så att de stabilseras på marknaden.

2. Gör en provstädning

De flesta städbolag erbjuder provstädningar till ett lägre pris, eftersom de vill få så många nya kunder som möjligt. Om du ber om att få en provstädning, brukar de ta priser som skiftar mellan 200-300 kronor per timme. Om du vill ha riktigt låga priser på din hemstädning, kan du be några olika städbolag i Malmö, om du bor där, om att få provstädningar av dem. På så sätt kan du anlita olika städbolag under några månader och få det städat hemma hos dig.

3. Be ungdomar städa hemma hos dig

Om du inte vill anltia provstädningar, i det oändliga, kan du be några ungdomar som kanske går i skola, som i högstadiet eller på gymnasiet om att städa hemma hos dig och betalar dem några 100 kronor, säg att du betalar 400 kronor per person för att de gör en enkel hemstädning hos dig. För dem är det mycket pengar, men för dig är det ändå ett billigt pris. Det som kan vara en nackdel är att du inte är särskilt säker på hur bra hemstädningen blir.

4. Städa själv

Det allra, allra billigaste alternativet är att städa hemma själv. Det kostar ju inget mer än elen som du kanske behöver till dammsugningen och rengöringsmedlet som du behöver använda. Annars är ju arbetskostnaden gratis och du själv avgör hur mycket tid och energi som du läggare på hemstädningen själv.

8 Jan 2019